Κωνσταντίνος Γ. Κόντος

Κωνσταντίνος Γ. Κόντος

Musculoskeletal & Sports Physiotherapist, MSc, MCSP, MMACP, SRP

 

Αποφοίτησα φυσιοθεραπευτής από το Semmelweis Medical University της Βουδαπέστης (2000). Από τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου μέχρι και τον Ιούνιο του 2002 εργάστηκα σαν φυσιοθεραπευτής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (Ορθοπεδική Κλινική) και στην 111 Πτέρυγα Μάχης (Ιατρείο-Φυσιοθεραπευτήριο) κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας.

Τον Δεκέμβριο του 2003 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Μυοσκελετική και Αθλητική Φυσιοθεραπεία (MSc) στο University of South Australia, στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας. Ο τομέας εξειδίκευσης που επέλεξα μόνο τυχαίως δεν ήταν αφού ο αθλητισμός αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου. Ασχολήθηκα για πάνω από 10 χρόνια με την πυγμαχία με διακρίσεις τόσο στην Ουγγαρία κατά την διάρκεια των σπουδών μου, όσο και στην Ελλάδα (3ος Πανελληνιονίκης το 2002).

Από τον Ιανουάριο του 2004 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2007 εργάσθηκα στο Ηνωμένο Βασίλειο τόσο σε ιδιωτικές φυσιοθεραπευτικές κλινικές όσο και σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS), πάντα όμως πάνω στην μυοσκελετική φυσιοθεραπεία. Παράλληλα συνέχισα την εξειδίκευσή μου με διάφορα σεμινάρια/courses (Studio Pilates for Rehabilitation) και συμμετοχή σε διάφορα εθνικά (Αγγλία) και διεθνή συνέδρια.
Είμαι εγγεγραμμένος στο μητρώο του οργανισμού αδειοδότησης επαγγελματιών υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (Health Profession Council, PH67416 ), μέλος του βρετανικού συλλόγου φυσιοθεραπευτών (Chartered Society of Physiotherapists, MCSP: 073675 ), μέλος του αναγνωρισμένου κύρους βρετανικού συλλόγου των Manual Therapists (Manipulation Association of Chartered Physiotherapists, MMACP: 10986), καθώς επίσης και του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.
Τον Φεβρουάριο του 2007 επέστρεψα στην Αθήνα και εργάστηκα ως προϊστάμενος του τμήματος φυσιοθεραπείας στο νεοσύστατο κέντρο αποκατάστασης "Φιλοκτήτης". Τον Σεπτέμβριο του 2008 ίδρυσα την εξειδικευμένη στην μυοσκελετική και αθλητική φυσιοθεραπεία κλινική Physioactive.
Είμαι επίσης φυσιοθεραπευτής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας του Kickboxing, φυσιοθεραπευτής του μεγαλύτερου και πιο αναγνωρίσιμου στην Ελλάδα Kickboxing και Boxing Club "Fighters", αναγνωρισμένος και προτεινόμενος φυσιοθεραπευτής στην Ελλάδα από την Women Tennis Association (WTA) για τα μέλη της. Παράλληλα συνεργάζομαι με το Εθνικό Θέατρο, καθώς επίσης και με διάφορα αθλητικά σωματεία.

 

Ενημερωθείτε για τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν

Αν επιθυμείτε μία προσωπική ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας:

Φόρμα επικοινωνίας
Παρακαλούμε συμπληρώστε/ελέγξτε το πεδίο

Invalid Input

Παρακαλούμε συμπληρώστε/ελέγξτε το πεδίο

Παρακαλούμε συμπληρώστε/ελέγξτε το πεδίο

Με ενδιαφέρει να ενημερωθώ προσωπικά για τον ακόλουθο τίτλο σπουδών:

Invalid Input

Παρακαλούμε ελέγξτε το πεδίο

Προτιμώμενες ώρες επικοινωνίας:(*)

Παρακαλούμε επιλέξτε

Παρακαλούμε συμπληρώστε/ελέγξτε το πεδίο

Το μήνυμά σας

Invalid Input

Παρακαλούμε αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου

Newsletter εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα σεμινάρια

Συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε τις θεματικές για τις οποίες θέλετε να ενημερώνεστε:

Εγγραφή