Εύη Μαυρέα

Εύη Μαυρέα

MSc, OMPT, CMP 

Γεννήθηκε το 1985 στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας το 2008, έχοντας ολοκληρώσει την 6μηνη πρακτική της άσκηση στο Γ.Ν.Α. ΚΑΤ.

Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ασκηση και Υγεία» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με διατριβή στην Ανάλυση βάδισης. Επίσης, έχει  εκπαιδευτεί στην Μηχανική διάγνωση και θεραπεία της σπονδυλικής στήλης (μέθοδος McKenzie) , στη μέθοδο Mulligan (Certified Mulligan Practitioner) και στη μέθοδο θεραπευτικής γυμναστικής Pilates. 

Το 2015 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Manual Therapy του εκπαιδευτικού φορέα Helenic O.M.T. Diploma, συμπληρώνοντας 180 ώρες κλινικής επιτήρησης, επιτυγχάνοντας στις προφορικές και γραπτές εξετάσεις και εκπονώντας ερευνητική πτυχιακή εργασία με θέμα την τενοντοπάθεια επιγονατιδικού. Από τον Σεπτέμβρη 2016 αποτελεί μέλος του προγράμματος ως Assistant Instructor και ως υπεύθυνη κλινικής επιτήρησης.

Τον Μάρτιο του 2011 έγινε συνιδιοκτήτρια του φυσικοθεραπευτικού κέντρου Physiocare στο Κολωνάκι που ειδικεύεται στη μυοσκελετική φυσικοθεραπεία, τις αθλητικές κακώσεις και τη θεραπευτική άσκηση.

Κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί με τις ομάδες γυναικείας καλαθοσφαίρισης του Αθηναϊκούτου Πανιωνίου και με την Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών και νεανίδων, καθώς επίσης και με την Εθνική ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Ενημερωθείτε για τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν

Αν επιθυμείτε μία προσωπική ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας:

Φόρμα επικοινωνίας
Παρακαλούμε συμπληρώστε/ελέγξτε το πεδίο

Invalid Input

Παρακαλούμε συμπληρώστε/ελέγξτε το πεδίο

Παρακαλούμε συμπληρώστε/ελέγξτε το πεδίο

Με ενδιαφέρει να ενημερωθώ προσωπικά για τον ακόλουθο τίτλο σπουδών:

Invalid Input

Παρακαλούμε ελέγξτε το πεδίο

Προτιμώμενες ώρες επικοινωνίας:(*)

Παρακαλούμε επιλέξτε

Παρακαλούμε συμπληρώστε/ελέγξτε το πεδίο

Το μήνυμά σας

Invalid Input

Παρακαλούμε αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου

Newsletter εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα σεμινάρια

Συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε τις θεματικές για τις οποίες θέλετε να ενημερώνεστε:

Εγγραφή