Εύη Μαυρέα

Εύη Μαυρέα

MSc, OMPT, CMP 

Γεννήθηκε το 1985 στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας το 2008, έχοντας ολοκληρώσει την 6μηνη πρακτική της άσκηση στο Γ.Ν.Α. ΚΑΤ.

Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ασκηση και Υγεία» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με διατριβή στην Ανάλυση βάδισης. Επίσης, έχει  εκπαιδευτεί στην Μηχανική διάγνωση και θεραπεία της σπονδυλικής στήλης (μέθοδος McKenzie) , στη μέθοδο Mulligan (Certified Mulligan Practitioner) και στη μέθοδο θεραπευτικής γυμναστικής Pilates. 

Το 2015 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Manual Therapy του εκπαιδευτικού φορέα Helenic O.M.T. Diploma, συμπληρώνοντας 180 ώρες κλινικής επιτήρησης, επιτυγχάνοντας στις προφορικές και γραπτές εξετάσεις και εκπονώντας ερευνητική πτυχιακή εργασία με θέμα την τενοντοπάθεια επιγονατιδικού. Από τον Σεπτέμβρη 2016 αποτελεί μέλος του προγράμματος ως Assistant Instructor και ως υπεύθυνη κλινικής επιτήρησης.

Τον Μάρτιο του 2011 έγινε συνιδιοκτήτρια του φυσικοθεραπευτικού κέντρου Physiocare στο Κολωνάκι που ειδικεύεται στη μυοσκελετική φυσικοθεραπεία, τις αθλητικές κακώσεις και τη θεραπευτική άσκηση.

Κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί με τις ομάδες γυναικείας καλαθοσφαίρισης του Αθηναϊκούτου Πανιωνίου και με την Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών και νεανίδων, καθώς επίσης και με την Εθνική ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής.