Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Καταγραφής

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Καταγραφής

Ο Hellas-OMPT, ως ο οργανισμός που εκπροσωπεί επίσημα την Ελλάδα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Manual Therapy (IFOMPT), προσπαθώντας να ανανεώσει τις δράσεις και δομές του με τους συναδέλφους φυσικοθεραπευτές που ειδικεύονται στο Manual Therapy προσκαλεί όσους και όσες το επιθυμούν να συμπληρώσουν την παρακάτω Αίτηση Ενδιαφέροντος και Καταγραφής.

 

ifompt 3fa87b927159eceea58db9d4c64dd5e9 largeΣκοπός της δράσης αυτής είναι η συγκέντρωση σε μία βάση δεδομένων και σε μία ιστοσελίδα όλων των συναδέλφων που έχουν επίσημη εκπαίδευση στο Manual Therapy από προγράμματα αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία IFOMPT. Μελλοντικός στόχος είναι η προάσπιση και βελτίωση των επαγγελματικών ιδιοτήτων που αφορούν τους πιστοποιημένους/ εξιδεικευμένους συναδέλφους στο Manual Therapy, αλλά και η διευκόλυνση των ασθενών στην ανεύρεση πιστοποιημένου Manual Therapist (ιστοσελίδα με χάρτη και στοιχεία συναδέλφων).

Προσοχή: Η αίτηση δεν αφορά απόφοιτους των σεμιναρίων που ανήκουν στο Hellas OMPT Group (Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών Ελλάδας -A.M.P.G., Hellenic OMT Diploma H-OMT.D ή το επιστημονικό τμήμα Manual Therapy του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ΟΜΤ-Greece) καθώς τα στοιχεία τους βρίσκονται ήδη στη διάθεση του Hellas-OMPT, μέσω των παραπάνω φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:

- Να είναι μέλη του ΠΣΦ- ΝΠΔΔ
- Να είναι μέλη σε κάποιο Member Organization που είναι αναγνωρισμένο από την IFOMPT
- Να έχουν ολοκληρώσει κάποιο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Manual Therapy αναγνωρισμένο από την IFOMPT

Οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν στην επόμενη ανάρτηση και να την αποστείλλουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπως και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.