Ανακοίνωση έναρξης εγγραφών προγράμματος H-OMT. Edu στα Χανιά.  2021 - 2022

Ανακοίνωση έναρξης εγγραφών προγράμματος H-OMT. Edu στα Χανιά. 2021 - 2022

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Hellenic OMT eDu (ΚΔΒΜ-1) λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των συναδέλφων φυσικοθεραπευτών που ζουν και εργαζονται σε μεγάλα αστικά κέντρα μακρυά από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για υψηλής ποιότητας παροχή επιστημονικής γνώσης μέσω πιστοποιημένης επαγγελματικής κατάρτισης, προτίθεται να οργανώσει πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Manual Therapy εγκεκριμένο από την διεθνή ομοσπονδία (IFOMPT) στα Χανιά.

 

Το H-OMT.Edu αποτελεί επίσημο Learning Institution της IFOMPT.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης του Η-OMT.eDu περιλαμβάνει το «επιστημονικό απόσταγμα» από διαφορετικές σχολές Manual Therapy, μεθόδους διδασκαλίας και εννοιολογικά κλινικά μοντέλα φυσικοθεραπευτικής παρέμβασης. Aπευθύνεται σε όλους τους Φυσικοθεραπευτές που επιθυμούν να βελτιώσουν και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις κλινικές τους ικανότητες. Είναι το αποτέλεσμα προσεκτικής ανάλυσης και επεξεργασίας των αντίστοιχων εκπαιδευτικών συστημάτων Μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας τόσο σε Πανεπιστήμια της Αυστραλίας και του Ηνωμενου Βασιλείου, όσο και  εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Γερμανίας και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

Γενικές πληροφορίες

Το πρόγραμμα θα είναι περιοδικής μορφής αποτελούμενο από τριήμερα σεμινάρια, τα οποία θα ξεκινούν από Παρασκευή πρωί και θα ολοκληρώνονται Κυριακή απόγευμα (9.00 – 17.00). Συνολικά θα διεξαχθούν 15 τριήμερα σεμινάρια. Υπολογιζόμενος χρόνος ολοκλήρωσης των σεμιναρίων: Ανάλογα με τη διάθεση των συμμετεχόντων και τον προγραμματισμό μας. Όχι νωρίτερα από 1,5 χρόνο.

Το πρόγραμμα για να διεξαχθεί απαιτεί ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 10 άτομα και μέγιστο αριθμό τα 14.

Στο τέλος της σεμιναριακής εκπαίδευσης, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να προχωρήσει σε κλινική επιτήρηση, να δώσει γραπτές και προφορικές εξετάσεις και να εκπονήσει διπλωματική εργασία για την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου διπλώματος OMT (Ειδικός Μυοσκελετικός Φυσικοθεραπευτής)

Το πρόγραμμα διαθέτει τοπικό διοργανωτή τον συνάδελφο Ζαχαρία Σηφάκη (6977355112).

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες συμμετοχής και ημερομηνίες