Στοιχεία Κλινικής Διαγνωστικής Απεικόνισης (Master Workshop)

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

4

 

To Hellenic OMT Diploma για 4η συνεχή χρονιά, διοργανώνει το εξαιρετικά επιτυχημένο μονοήμερο σεμινάριο (Master Workshop) Κλινικής Διαγνωστικής Απεικόνισης για φυσικοθεραπευτές, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017.
Στο σεμινάριο παρουσιάζονται οι βασικές αρχές ακτινοδιαγνωστικής που είναι απαραίτητες για την καθημερινή κλινική πράξη του σύγχρονου φυσικοθεραπευτή.

Με έμφαση στην απλή ακτινογραφία, την μαγνητική τομογραφία, την αξονική τομογραφία και το σπινθηρογράφημα, περιγράφονται με επάρκεια οι σημαντικότερες παθολογικές οντότητες που απεικονίζονται με τις παραπάνω τεχνικές, και είναι απαραίτητες για τη διαμόρφωση του πλάνου κλινικής συλλογιστικής και φυσικοθεραπευτικής παρέμβασης.


Εισηγητής θα είναι ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Γεώργιος Κελάλης, Διευθυντής της Κλινικής Σπονδυλικής Στήλης του νοσοκομείου Ευρωκλινική.

 

 

 

Κατοχύρωση θέσης


Φέτος ειδικά, γιορτάζουμε τα 5 χρόνια λειτουργίας του Hellenic OMT Diploma και προσφέρουμε το σεμινάριο ΔΩΡΕΑΝ σε συναδέλφους φυσικοθεραπευτές – μέλη του ΠΣΦ. Δωρεάν πρόσβαση θα έχουν και οι φοιτητές των Τμηματων Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θεσεων συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η κατοχύρωση της θεσης σας γίνεται στέλνωντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα σας (φυσικοθεραπευτής ή φοιτητής τμηματος φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ..... ) και μόνο εφόσον λάβετε απάντηση επιβεβαίωσης από εμάς. Παρακαλείστε κατα την προσέλευση σας να έχετε εκτυπωμένη ή στο κινητό σας την απάντηση αποδοχής που θα σας στείλουμε.

Πληροφορίες


Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του HOMTD στην οδό Αντιφίλου 24 


Ώρες διεξαγωγής 9:00-16:00


Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Λεπτομέρειες για τη μετάβαση στο χώρο του σεμιναρίου στον παρακάτω σύνδεσμο : https://goo.gl/maps/7ZteJN7uVbz


Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, καλέστε μας στο 210 7259222.